Experience a world of culinary wonders at your fingertips, discover the best restaurants near you, get personalized recommendations Download the new JRE app!

UNLOCK HOSPITALITY JACKPOT

JRE ACADEMY 2023

Ključni dogodek, ki bi ga moral obiskati vsak gostinec

Vstopite v svet JRE Akademije - neprekosljivega izobraževalnega programa, ki je srce in duša trajnostnega razvoja v gostinstvu. Dogodek, kjer se rojevajo zamisli, ki spreminjajo igro in dogajajo odvijajo preboji, ki ustvarjajo prihodnost gostinstva.

Vabilo si poglejte tudi TUKAJ.

Prijava na JRE Akademijo

Cena: 228 €

PRIJAVA

Razlogi za udeležbo na JRE Akademiji

- Izkušeni in priznani predavatelji, ki vam bodo razširili obzorja - Družba gostincev, ki verjame v moč znanja - Vrhunska kulinarika in nepozabni afterparty

PRIJAVE NA JRE AKADEMIJO

Hotel Perla v Novi Gorici

JRE Akademija se bo odvijala v samem središču igralništva, v hotelu Perla v Novi Gorici. Hotel gostom ponuja udobje, spa center, vstop v igralnico in možnost brezplačnega parkiranja. Uporabite kodo GTZ2023 pri rezervaciji za ugodnejše cene.

JRE kulinarika

JRE je sinonim za vrhunsko kulinariko, ki jo boste preizkusili tudi na JRE Akademiji. Tako kosilo kot večerjo bodo pripravili priznani JRE chefi.

Afterparty

Celodnevno izobraževalno druženje bomo zaključili z večerjo in afterpartyem, kjer bo priložnost za neforamalno druženje in zabavo. Za pijačo bodo poskrbeli JRE vinarji in barman, vse pa se bo dogajo ob spremljavi žive glasbe.

Premium partner

Elite partners

National partners

Kako smo se imeli lani na JRE Akademiji 2022

Na prvi JRE Akademiji, ki se je odvijala 16. novembra, je združila izjemno znanje in izkušnje v gostinstvu ter obravnavala ključne teme za ta sektor. Dogodek je potekal v Thermani Laško in je združil šest tujih in štirinajst slovenskih govorcev, ki so delili svoje vpoglede v gastronomijo in turizem. Med temi govorniki so bili tudi Rudolf Štefan, Jamie Goode, Zaedo Musa, Hans van Manen, Julie A. Peterson, Ana Roš, Uroš Mencinger, Grega Repovž in drugi.

Osredotočenost je bila na digitalizaciji v gostinstvu in novih pristopih k kadrovskim vprašanjem, ki bi lahko sektor pripeljali na višjo raven. JRE Akademija je postala pomembno stičišče za izmenjavo znanja, prakse ter poglobljene debate v enem dnevu. Dogodek je privabil več kot 160 radovednih obiskovalcev, ki so želeli pridobiti dragocene informacije o gastronomiji in turizmu.

Preberite si PR sporočilo JRE Akademije 2022: https://www.jre.eu/en/kako-naprej-velike-dileme-in-vprasanja-gostinstva

Prijava na JRE Akademijo

Cena: 228€

PRIJAVA