Experience a world of culinary wonders at your fingertips, discover the best restaurants near you, get personalized recommendations Download the new JRE app!

Thermana Laško, 16. november

JRE AKADEMIJA

PROGRAM JRE Akademije

Za vas smo izbrali teme, ki bi jih morali slišati vsi gostinci

Prihodnost gastronomije je v trajnosti
Prihodnost gastronomije je v trajnosti

O trajnosti se govori povsod, pa jo res znamo vnesti v vsakodnevno prakso? Mednarodni predavatelji bodo z nami delili, kako so se lotili odgovornega poslovanja do samih sebe, soljudi, narave in generacij, ki prihajajo za nami.

Od teorije k praksi
Od teorije k praksi

Vedno aktualne teme iz sveta gastronomije bomo predstavili preko praktičnih modulov. Izjemna priložnost, da se naučite nekaj novega, kar boste lahko takoj po JRE akademiji vključili v svoje delo.

Odpri vam bomo nov način razmišljanja
Odpri vam bomo nov način razmišljanja

Na dveh okroglih mizah bomo odprli aktalne teme. Razpravljali bomo o tem, kako narediti gostinstvo spet privlačno ne le drugim ampak predvsem sabi in našim zaposlenim. Kritično pa boo pogledali tudi na našo branžo in se vprašali, zakaj nam digitalizacija ne bi smela biti trn v peti.

Neskončna strast -  Povezujemo JRE družino
Neskončna strast - Povezujemo JRE družino

Z neskončno strastjo se predajamo grajenju in razvoju kulinaričnega sveta na slovenskem trgu. Svoje vloge jemljemo zelo resno, a smo odprti za novosti in zavezani prihodnjim generacijam. Zato bomo na dogodku razkrili, komu kaj v naši družini resnično pripada in kako strastni bomo v prihodnje.

Poglejte si program JRE akdemije

Ste pripravljeni na novo znanje?

Cena za udeležbo na celodnevnem dogodku, kosilo, večerja in afterparty je 189€.

PRIJAVA

PREDAVATELJI

Mednarodni govorci, znani obrazi slovenske kulinarike in ostali predstavniki, ki vas ne bodo pustili ravnodušne

RUDOLF ŠTEFAN
RUDOLF ŠTEFAN
Konoba Pelegrini

Konoba Pelegrini
»Vsak dan je nov izziv; uči te kako biti boljši chef kot si bil včeraj,« je prepričan večkrat nagrajeni hrvaški chef, ki z avtorskim mednarodnim kongresom gastronomije Chef’s Stage in fundacijo Budi Foodie pomaga graditi temelje visoke kulinarike.

ANA ROŠ
ANA ROŠ
Hiša Franko

Hiša Franko
Vsestranska ustvarjalka, ki je slovensko visoko kulinariko postavila na svetovni zemljevid. Slovenka, ki ji je z naprednim razmišljanjem edini uspelo že drugič prejeti dve Michelinovi zvezdici in številna druga mednarodna priznanja.

HANS VAN MANEN
HANS VAN MANEN
CEO JRE Evropa

JRE
Kot izvršni direktor mednarodnega združenja mladih gostincev se dnevno srečuje z razvojem, problematikami in kakovostjo evropske gastronomije. S svojim širokim pogledom in bogatimi izkušnjami je velik doprinos JRE Akdemiji.

UROŠ MENCINGER
UROŠ MENCINGER
Vivi

VIVI
Uroš Mencinger je skupaj z ženo Violeto soustanovitelj VIVI – Šole okusov in Izbor okusov in organizator Tedna restavracij. JRE Akademijo bo oplemenitil s svojim širokim pogledom in poznavanjem evropske in globalne kulinarike.

TOMAŽ KAVČIČ
TOMAŽ KAVČIČ
Gostilna pri Lojzetu

Gostilna pri Lojzetu
Chef, ki uspeh svojih kulinaričnih kreacij pripisuje avtorski kuhinji, tradicionalnim kuharskim tehnikam in inovacijam. Poznavalci se strinjajo, da z njimi zna pričarati nasmeh, izvabiti zadovoljstvo in ustvariti užitek, kar potrjujejo številna kulinarična priznanja.

MARKO PAVČNIK
MARKO PAVČNIK
Restavracija Pavus

Restavracija Pavus
Estet in perfekcionist, ki s sodobnimi kuharskimi tehnikami lokalne, tradicionalne in divje sestavine spreminja v vrhunske kreacije.

GREGA REPOVŽ
GREGA REPOVŽ
Gostilna Repovž

Gostilna Repovž
Družina Repovž že šesto generacijo ohranja tradicijo bogate slovenske kulinarike, ki so ji s sodobno preobleko nadeli popolno kulinarično doživetje.

MARTIN JEZERŠEK
MARTIN JEZERŠEK
Gostinstvo Jezeršek

Gostinstvo Jezeršek
Direktor več kot 35 let starega družinskega podjetja, ki skrbi za kulinarično razvajanje in organizacijo pogostitev, je neizčrpen vir informacij o tem kako z bogatimi izkušnjami in znanji uspešno graditi družinsko zgodbo.

NIKO HUBER
NIKO HUBER
VODNI SOMMELIER

Cana Royal Water
Prvi slovenski mednarodno certificirani vodni somelje, ki si s svojim znanjem prizadeva vodo postaviti ob bok vinskim spremljavam pri ujemanju jedi visoke kulinarike.

ANITA ŠUMER
ANITA ŠUMER
Drožomanija

Drožomanija
Prva slovenska avtorica o umetnosti droženja in peke z drožmi. Ljubiteljica kruha, ki ji je ljubezen vlivala moč in potrpežljivost, da je znanje in izkušnje o pravilnem poteku fermentacije pridobivala sama.

LUKA KOŠIR
LUKA KOŠIR
Grič

Grič
Kuharski talent z najbolj avantgardno kuhinjo v Sloveniji. Hvaležen naravi za vso radodarnost, ki mu jo nudi na domači kmetiji in v naravi, ostaja zavezan trajnostnemu pristopu in spoštovanju okolja.

JAMIE GOODE
JAMIE GOODE
Wineanorak.com

Wineanorak.com
Poznavalec vin, ki o njihovi umetnosti “razpreda” v številnih avtorskih knjigah in blog zapisih, ki navdušujejo še tako zahtevne pivce.

ANDREJ SLUGA
ANDREJ SLUGA
Predsednik Združevanja pivovarjev Slovenije

Predsednik Združevanja pivovarjev Slovenije
Podjetnik, ki je hobiju dovolil, da uide izpod nadzora in skupaj s prijateljema ustvaril resno kraft pivovarno, za katero poznavalci pravijo, da po kapaciteti takšne ni vse od Italije do Srbije.

ANJA SKRBINEK
ANJA SKRBINEK
Hiša Franko

Hiša Franko
Mlada ustvarjalka okusov, ki v kobariški restavraciji z dvema Michelinovima zvezdicama, Hiša Franko, skrbi za brezalkoholne spremljave, fermentacijo in bar program.

BLAŽ CVAR
BLAŽ CVAR
Predsednik OZS

Predsednik OZS
Gostinec in podjetnik s prepričanjem, da se moramo ozirati proti novim generacijam in izzivom, da bomo lahko gradili uspešno poslovno prihodnost ter uresničevali vizijo in poslanstvo slovenskega gospodarstva.

ALEKSANDRA BRDAR TURK
ALEKSANDRA BRDAR TURK
Nova KBM d.d.

Nova KBM d.d.
Finančna strokovnjakinja z dolgoletnimi izkušnjami s področja bančništva in upravljanja premoženja.

EDGAR ROUWENHORST
EDGAR ROUWENHORST
CMO Superb

CMO Superb
Vodja prodorne ekipe, ki po celem svetu spreminja kulturo gostov v restavracijah. Z naprednim rezervacijskim sistemom ne le da omogočajo strankam nepozabno izkušnjo, ampak optimizirajo delovanje restavracij.

Udeležite se JRE akademije

Cena za udeležbo na celodnevnem dogodku, kosilo, večerja in afterparty je 189€.

PRIJAVA

JRE Akademija je stičišče znanja, prakse in poglobljenih debat, ki bi jih morali slišati vsi gostinci.

Gašper Puhan, predsednik JRE-Slovenija

Naj bo resen kot Jože ali šaljiv kot JocoHud, njegova sporočila so vedno zelo poučna. Tudi tokrat se bo z nami trudil ustvarjati veliko pomembnih informacij, ki bodo odzvanjale.

JOŽE ROBEŽNIK TV voditelj in videoustvarjalec

MREŽENJE IN KULINARIČNA DOŽIVETJA

Ob izbrani kulinariki JRE chefov in souschefov bodo druženja še prijetnejša

JRE

JRE je združenje kreativnih chefov in gostincev, ki želijo deliti neskončno strast do gastronomije ter željo po izmenjavi izkušenj. V mednarodnem združenju je kar 350 restavracij v 15 državah: v Avstriji, Belgiji, Nemčiji, Franciji, Irski, Italiji, Romuniji, Srbiji, Sloveniji, Španiji, Švici, na Hrvaškem, Nizozemskem, v Združenem kraljestvu in tudi v Avstraliji.

O JRE

Člane JRE združenja prepoznamo po nadpovprečnemu talentu in strasti do gastronomije, ki jo potrjujejo z izborom vrhunskih lokalnih sestavin in proizvodov, ustvarjalnosto chefov in skrbjo za ohranjanje tradicije. Ob tem so restavracije JRE posebne zaradi svojih lokacij, interierja, vzdušja in storitve. V JRE zdrženju se vse vrti okrog ustvarjalnosti, deljenja in spodbujanje talenta in strasti do hrane. Naši člani z veseljem izmenjujejo svoje kuharsko in strokovno znanje. Gostje v JRE restavracijah boste brez dvoma okusili najboljše kar ponuja kolektivna strast do gastronomije.

Ste pripravljeni na novo znanje?

Investirajte 189€ in se prijavite še danes.

PRIJAVA

LOKACIJA IN NASTANITEV

Thermana Laško – ekskluzivna lokacija, ki vam ponuja ogromno

PARTNERJI

Organizacija JRE Akademije ne bi bila možna brez partnerjev JRE-Slovenija